Ola Myrvang
 

Jeg fikk en liten følelse av at Ida prøver å lure ut av meg om og evt. når jeg skal vende nesen hjemover. Men tror jeg skal la det temaet ligge for denne gang.
Men først vil jeg også som Trygve få skryte litt av Ida og alle andre som står på for Montessoriskolen. Dere er viktige brikker i en viktig sak for dalføret vårt. Som elev i en stor nok klasse (12 stk), kunne jeg ikke ha hatt en bedre oppvekst enn den jeg hadde i Ljørdalen.

Når det gjelder naturen i dalen, anser jeg den som et mekka for friluftsinteresserte. Som ivrig jeger og fisker tar jeg turen hjem så ofte som mulig. I jaktsesongen tar jeg ofte turen hjem hver helg.  Kjøreturen som er på 20 mil hver vei for å få jakte i to dager er overkommelig når jeg får drive med noe som jeg brenner for, og når dalen lokker med nydelig natur.

Høydepunktet hver høst er å ta turen opp på Flosætra sammen med brodern, Mona og Håkon. Mange fine natur opplevelser på dagtid, god mat, godt drikke og peiskos på kvelden sammen med familie og gode venner.

Når jeg fikk utfordringen av Ida tenkte jeg umiddelbart at siden jeg bor i Lillehammer er det naturlig for meg å skrive litt om Birken. Birkebeiner arrangementet består av totalt 16 forskjellige konkurranser i tillegg til trippelen og ungdomstrippelen. 5 løping, 6 renn og 5 ritt. I 2010 vil antall deltagere totalt i birken trolig komme på ca 55 000 deltagere. Har selv syklet over fjellet fra Rena. Det er drøyt 9 lange og tunge mil over fjellet. Men totalopplevelsen er helt fantastisk når man er fremme og får tenkt litt på hva man har opplevd. Med det enorme folkelivet langs løypa i tillegg til de drøyt 15 000 en sykler sammen med er det en opplevelse for livet. Anbefales på det sterkeste.  

Overleverer med dette stafettpinnen videre til Pernille Lans.

28.03.10 Ola Myrvang.