John Peter Støa

Tjenare.

Ja, da var det min tur. Takk til Loke som sendte staffettpinnen videre til meg. Det blir som å hoppe etter Wirkola. Jeg vet ikke helt hvor jeg lander.

Først vil jeg skrive om noe som slo meg i Ljørdalsdaga, under konserten på Lund. Så mange gode sangere det finns i dalen. Jeg ble veldig imponert av Skåret Arbeiderkor, Under Girstakken og 2425 Oktetten. Helt fantastisk! Og så har vi søsknene Nylund, Hege, Anne og han Terje, som jeg er så heldig og få jobbe mye med. Og ikke minst, Elise, datter til Hege, et spirende talent som vi helt sikkert vil få høre mer fra. Min polare Jon Erik Moen behøver jeg vel ikke nevne en gang, men no er det gjort. Kultur er viktig, det gir samhold og i Ljøradalsføret er det mye kultur. Det er noe vi kan være stolte av.

Jeg tenkte også på at det er flere ildsjeler i dalen, og de er essensielle. Jeg tror ikke at jeg skal begynne å nevne navn, for jeg har nok ikke helt oversikten her i Skien, men vil oppfordre dere til å ta godt vare på de. Dere vet nok hvem de er.

I kveld skal Terje og jeg på fotballkamp og se Odd Grenland møte Viking. Håvard har gjort meg fotballinteressert, hvem hadde trodd det? Moro er det i alle fall og det er veldig koselig å ha han i byen.

Så må jeg si at Støa har feil postnummer, og det har til tider vært vanskelig å leve med. 2423 tilhører jo en annen grend som jeg ikke vil nevne med navn, men takk for at dere har tatt oss under 2425s vinger og gjort livet verdt å leve. Det er i alle fall ingen tvil om hvor vi føler tilhørighet. Jeg er glad for at han Rolf Steen kjørte oss nordover da vi var små og han skulle kjøre oss til skolen.

Jeg utfordrer Vidar Storbæk og takker for veldig koselig besøk i juli. Neste gang kanskje jeg kan få by på mer enn kaffe…? Han får det lettere enn meg. Det blir som å hoppe etter Eddie the Eagle.

Og med disse ord vil jeg takke for meg. Håper vi sees snart.

15.08 10 John Peter Støa