Lars Erik Bergersen

Takk for tilliten Andre! Lytt bare innrømme at jæ itte har vurri den flittigste brukern tå nettsia tel 2425 team, men det skar det bli slut på. Er utrulig artig og læssa alle innlegga tå følk i daln, både utfløttere og fastboende. Syns itte det er så lenge sia jæ fløtte ifrå daln, men det har faktisk gått 11 vintrer sia jæ pakke snippasken å dro.
Grunnen var full først og fremst et kvinnfølk og jobb i et firma på Nesodden, jobbe der i 5 fem år fyrri Kongen plutselig fann ut at han hadde behov før en jøddøl tel å passe på slottet. Artig altse.

Trur det var rundt de tider jæ vart innlemme som medlem i Ljørdalen Jaktjugarlag, som tel da besto tå Erik Solstad, Thomas Kveen og Andre Solstad. Det vart høytidelig ønske vælkummin med et bekken fylt med noe som smakte kattmeeg, også kalt Amadeus. Kampsangen hetter jussi basse jom. Har vurtti mange hyggelige lag der oppgjennom åra med jakt som et hett samtaleemne, til dels avslutte med handgemengd!

Appropo jakt det er en tå de viktigste grunna før og ta turen oppover for min del, bortsett frå og treffe familie og gamle bekjente. Får du itte lade batteria tå ø ta med deg hund og børse tel skogs eller fjells i jøddaln vett itte jæ hø som skar tell! Jæ trur forresten at vi som har emigrert, sett ekstra stor pris på det og kunne komma ”hemmat” å få vandre på ”egne” jaktmarker.

Litt om nåtid. Andre nevnte vel i sitt innlegg at vi har bygd øss en tomannsbolig i Ytre enebakk, trives veldig bra med det, sammen med kjerring, unge og hund.

Lytt bare avslutnings vis takke Olaf Skåret før å bli bedt i et meget minneverdig 30 årslag på skytterhuset i Fregn, var forresten første gang alle frå klassa vår var samle. Vart mye mimring der gitt.

Vill med detta sende penn over tell et anne medlem i jugarlaget Thomas Kveen.

PS! Hvis rettskrivinga er tå det semre slaget, legg jæ litt tå skylda på a Gro Bakken som sente mæ på gangen med en klase bananer pga en del ulyder som kunne forveksles med en itte helt ukjent skapning som lyder navnet Julius og bor i Kristiansand.

Takk for meg og god sammar.

18.07.10 Lars Erik Bergersen