Per Johan "Doktor'n" Lans

Takk åt a Len førr utfordringa!

Flere har i løpet tå den tia som ”Utfordringa” har gått på 2425team-si’en lurt på hø dem skulle skrive om. Jeg var itte i tvil om hø jeg skulle ta førr meg nørr a Lene ringte åt mæ ø sa att jæ hadde fått utfordringa sendt sørover ifrå a Len. Jeg skarr skrive om nå’å som har opptatt øss guta i frå Dal’n hørr eneste dag sia vi kom på mellomtrinnet ø fløtte opp i are etasje på det gule bygget nordi dar’n: Jenten frå Ljørdalen. HERREGUD sø mye tankekraft ø testosteron som har gått med i dalføret på grunn tå dekk. Hadde vi brukt 1/10 tå den hjernekrafta på nå’å anne så hadde vi hælen fløtte meg kummi tæll ø hatt en egen ”thinktank” på det gamle posthuset. Men det er klart, da hadde full sannsynligvis posthuset fortsatt æksistert.

Jæ får ta utgangspunkt i mæ sjøl ø røpe søppass som at jeg alltri på barnehagen datt pladask førr den første Ljørdalsjenta. Ho var riktignok i en litt a’en liga enn meg…dvs ho gjekk på ungdomsskula. Det er klart det bø på en del problemer, og itte overraskende vart det aldri nå’å mellom øss. Likevæl trur jeg itte at jeg har vurri så førelske høkke før hell senere. Det kan full hende at nåen tå dekk vett høkken jeg prater om, men om itte får det varra det samma. Poenget er at det kunne ha vurri høkken som helst tå dekk, ø førr mine likesinnede på barnehagen var det sikkert nåen a'en som sto som denner ene.

Jeg skarr itte legge sjul på at jeg i mine yngre dager var rimelig blygen, ø mens’n Ola øn JT fløg med dissa jenten som svølar en varm julidag drev jeg mest med mine egne saker. Det var itte tæll hinder førr at det innad i gutegjengen vart diskutert bådde den ene ø den andre proporsjon og ettersom vi bevegde øss over i ungdomsskula vart det mer og mer ”proporsjoner” ø forhølle sæ tæll. Detter så vi itte på som nåen bakdel.

No har åra begynt ø bli stuttere ø stuttere, ø enn føler at vårn er på hæll. Det er klart at’n har fått ferten tå jenter som øsse kjem frå are stæler enn Ikkønnføssen, Bøttarsføssen ø Hakkeleen. Jeg kan førr eksempel nævne att detter brævet her legges ut mens jeg sitt på Sjamps Allysé, ø dem er itte domme her hell. Likevæl vil jeg se at det er ittno som kjem tell ø bli som dekk jenten i frå dar’n.  Kåm i høg, guter, at uansett hø flink du er med kvinnfølka i dag så er det disser fantastisk veldreide ø nydlige individa som har burri hovedtyngden tå våre første famlende steg blant østrogener ø gestagener (eventuelle søer er itte mærægne). Jeg kan i hvert fall prate førr mæ sjøl nørr jeg seer at det nok itte har vurri likke lett alt mett. Jeg vil avslutte med ø utbringe en skål, ø jæ oppfordrer alle med samma kjønn ø lægning tæll ø gjørra det samma næste gang di har en skarp enn i handa: Tæll jenten i frå Ljørdalen ø alle venninnen di tok med dekk hit. SKÅL!

Hælsninger frå’n Per Johan som førr tia bor i Molde.

 Jæ vil utfordre e som var et glohett tema i gamle dager: Anita Sakrisson :)

11.06.10 Per Johan LAns