Bjørn Erik Støa
 

Jo det er klart at jeg må si noen ord, og takk BOS. 

Ja jeg har som dekk sikkert fått med dekk flyttet til Støa, etter nesten 20 år i Sverige. Så er jeg tillbake der alt startet kjennes det ut som, jeg har rett å slett kummi hemmat.
Noen sier at det finnes noe som kalles 40-års krise, men det gjør det ikke. Det er jeg et levende bevis for. Jeg fylte 40 år forrige sommer og alt jeg gjorde da var å slanke meg 25 kg, flytte fra Sverige tell Støa, kjøpe sykkel, bytte bil og så fekk jeg meg ei yngre dame (som blir min kone nå i sommer J ) Ellers så skjedde det ikke så mye...........hehe.

Ja livet har sine små prøvelser, jeg skulle levere en sædprøve en gang i et prøverør som hadde en åpning på 1,5 cm! Det trenges ikke så veldig god fantasi for å skjønne hvordan det ”gikk”.
Fyttigrisen for no søl.........nok om det !!

Det store som skjer akkurat nå er lansering av Brennvinstranda, som på mange måter er en drøm som blitt sann. Selvskrevne sanger på dialekt, innspilt hjemme i stua mi med de mest fantastiske musikere/venner som jeg kjenner og alle uten en i bandet er fra Ljøradalsføret, helt utrolig!!
Vi skal ha release/konsert i Hagelund den 22/5. Jeg er både spent og litt nervøs, men jeg gleder meg også veldig mye.
Jobber nå med det siste på vår nettside som Jonny Kjernmoen hjelper meg med. Den trur jeg blir knallbra, så sjekk www.brennvinstranda.com om dere har lyst.

 Ja det var litt om meg og hva jeg driver med.

 Jeg har litt lyst til å høre hva Terje Nylund har å si om alt.

Takk for ordet!

05.05.10 Bjørn Erik Støa